Dostarczamy nowatorskich rozwiązań z zakresu badań nad bezpieczeństwem żywności. Do każdego zamówienia podchodzimy indywidualnie i skupiamy się na problemie zdefiniowanym przez producenta lub definiujemy problem. Producenci żywności są zobowiązani do przestrzegania surowych norm i przepisów dotyczących higieny i bezpieczeństwa mikrobiologicznego żywności, a my pomagamy tym wymaganiom sprostać.
Zakres naszym usług jest szeroki – przez analizę mikrobiologiczną, poprzez identyfikację bakterii, opracowanie modeli prognostycznych, szacowanie terminu przydatności do spożycia i potencjału wzrostu.
Zapraszamy do współpracy!
W naszym laboratorium stosujemy tradycyjne i nowoczesne metody badawcze oraz opracowane przez wiele lat działalności procedury, które znacznie usprawniają prowadzenie zleconych analiz. Jesteśmy otwarci na każdy rodzaj współpracy długofalową, jednorazową oraz cykliczną. Nasza oferta kierowana jest zarówno do dużych przedsiębiorstw, jak i małych zakładów produkcyjnych, a także lokalnych wytwórców żywności, zakładów gastronomicznych i cateringowych. Zawsze pomagamy znaleźć najlepsze rozwiązania!